Terug naar overzicht


Zwart Goud

Het koffiebootje ‘Zwart Goud’ vaart sinds 2010 langs de Nederlandse en Belgische festivals. Je ziet ‘m al van een zeemijl ver staan, maar het echte goud vind je pas als de koffie is besteld..

Zwart Goud werkt samen met Bocca koffie, die een beregoed, volledig fairtrade en biologisch product leveren. De kapitein werkt met een klein team dat zich in het koffiewezen heeft gestort en het publiek van alle informatie kan voorzien.

De verrassingen die je tegenkomt bij het bestellen van een kopje koffie en de immer enthousiaste bemanning, maken van de koffieboot een bijzonder fijne plek. Onmisbaar op festivals, bruiloften en andere andere feestelijkheden. Ahooooy!

Ze hebben sinds 2016 een spiksplinternieuwe installatie op het dek gemonteerd. Deze installatie, gemaakt door de Eindhovense kunstenares Margriet Craens, bestaat uit een 14-tal levensechte zeemeeuwen die al krijsend rond de boot cirkelen. Op de achtergrond hoor je de branding. Als bezoeker dien je je kopje koffie, en zeker ook je bananencake te verdedigen met je leven!

Ook leuk en lekker

De Pieper Mobiel

De Pieper Mobiel is een waanzinnige houten aardappel die wordt getrokken door een brandweerauto.

Roll or Bowl

-Beste foodtruck van Nederland - 24Kitchen Foodtruck Awards 2017- The best Latin & Asian Streetfood “…En man, man ,man wat is dit lekker.” Leidse Meisjes in de Keuken