Terug naar overzicht


Wood Pizza

Wood Pizza is een mobiele pizzeria met traditionele houtovens. In de pizzeria worden producten op een ambachtelijke wijze verwerkt.

Wood Pizza is een mobiele pizzeria met traditionele houtovens. In de pizzeria worden producten op een ambachtelijke wijze verwerkt. Zij draaien hun eigen deeg en snijden de hammen en salami’s zelf, zodat ze zo vers mogelijk op de pizza belanden. Het bewust omgaan met ingrediënten voeren zij door in het gehele concept. Door jaren ervaring en een systeem dat gebaseerd is op snelheid zijn de heren van Wood Pizza in staat een zeer grote capaciteit te leveren. Ze zijn zeer flexibel en het is dan ook mogelijk te kiezen uit meerdere pizzaovens. Dit is afhankelijk van de grootte van het evenement. Wood Pizza heeft haar roots in de houtoven pizzeria Lust & Vuur, één van de eerste mobiele houtovenpizzeria’s in Nederland die altijd het Theaterfestival de Parade sierde. In de afgelopen jaren hebben ze een vaste crew van ervaren pizzabakkers om zich heen verzameld. Ze zijn gewend te improviseren en hebben veel ervaring met (grote) festivals, wisselende omstandigheden en efficiënt op- en afbouwen.

Video

Ook leuk en lekker

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.