Terug naar overzicht


Willy Nacho Sombrero

Willy Nacho: Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf.

Willy Nacho
Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf. Genieten van een schaaltje nacho’s in de zon vanuit een hangmat! De nacho’s van Willy bestaan uit een goed gevuld bakje met tortillachips, verse tomatensalsa en geraspte kaas. Houd je van pittig en/of van vlees? Dan heeft Willy de lekkere Mexican Taste. Tortillachips, tomatensalsa, gehakt, jalapeños, kaas en zure room! Even gegratineerd in de oven en als laatste zure room er boven op. Gezellig om samen van te smullen! Of je houdt natuurlijk lekker een bakje voor jezelf 😉

Ook leuk en lekker

Bio Friet Foodtruck

MET is een ode aan de aardappel. Een smaakbeleving die je doet terugdenken aan oma’s friet

Citrochique

Schitterende allround foodtruck. multifunctioneel inzetbaar voor verkoop of marketing doeleinden

Fish & Chips

Deze oude zeecontainer is van de bodem van de Noordzee opgevist en is te bewonderen op diverse festivals. Met biologisch bereide, “spartelverse” producten zoals kibbeling, zeekwartet, lekkerbekjes en diverse broodjes zijn zij de smaakmaker op elke evenement.

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!

La Regina del Caffè

La Regina del Caffè is een mobiele espressobar die teruggaat naar de oorsprong van goede espresso: Italië. Ons concept is dan ook Italiaans ten voeten uit! Vanuit onze mobiele espressobar bereiden we de lekkerste Italiaanse koffiespecialiteiten.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!