Terug naar overzicht


The Kebab Masters

Wij tillen Kebab naar een hoger niveau met eigengemaakte Kebab, verse groenten en eigen sauzen.

Wij produceren onze eigen Kebab en maken daarbij geen gebruik meer van het traditionele kebab-spit. Dit doen wij om de gezondheidsrisico’s van een spit uit te sluiten. Bovendien maken wij zo de meest malse Kebab die je ooit hebt geproefd en met maar de helft en de calorieën van het vet van traditionele Kebab! Wij werken met maximale zorg voor hygiëne en kwaliteit en serveren onze Kebab, met verse groenten in een handige wrap, die je eenvoudig uit het vuistje eet.

Foodtrucks
Wij beschikken over 2 hippe, frisse Foodtrucks die we inzetten op feesten, partijen en festivals. De trucks zijn voorzien van een rvs keuken en voldoen volledig aan alle haccp-eisen.

Festivalcatering
Onze custom-made RVS festival-keuken, is gebouwd voor een 5x5m tent, maar we kunnen deze ook delen in 2 kleinere locaties. De uitstraling kunnen we heel eenvoudig aanpassen, zodat deze bij ieder evenement past. Vanuit onze festival-keuken kunnen we met een hoge capaciteit onze heerlijke Kebabwraps uitgeven, wat zorgt voor korte wachttijden en altijd gaat het duimpje omhoog na het nemen van de eerste hap!