Terug naar overzicht


Smaakbus

In een te gekke omgebouwde oldtimer Volkswagen T2 een koffieexplosie op locatie!

Smaakbus is , samen met de KoffieKevers en We Love Vespa, lid van de KoffieKoppen familie. Bij KoffieKoppen zijn we elke dag bezig om de beste koffie belevenis te creëren die er is. Dat drijft ons tot het blijven vernieuwen en verbeteren van onze concepten. We hebben maar één gezamenlijk einddoel, voor elke klant de perfecte balans tussen beleving, kwaliteit en service bouwen die zij wensen. We gebruiken daarvoor (zover mogelijk) alleen maar biologische producten, hebben de meest servicegerichte en super sociale en vrolijke barista’s die precies weten hoe ze de lekkerste koffie moeten zetten. Met ons aanbod gaan we mee in het seizoen en zoeken we het randje op. Cappuccino’s serveren in een ijshoorntje in de zomer, of een fijne zomerse koffie & tonic cocktail, we like! Maar we blijven Hollandse nuchterheid, dus het gewone bakkie zal ook nooit ontbreken.

Ook leuk en lekker

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!

Zwart Goud

Het koffiebootje ‘Zwart Goud’ vaart sinds 2010 langs de Nederlandse en Belgische festivals. Je ziet ‘m al van een zeemijl ver staan, maar het echte goud vind je pas als de koffie is besteld..

BUS Unlimited Solutions

Hun fijne HY’tjes zijn zo flexibel dat BUS een variatie aan concepten kan aanbieden

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.