Terug naar overzicht


Pomms’ Zeecontainer

De Pomms’ container met VIP-dek heeft een capaciteit van 1.500 friet per uur.

In 2009 gingen Niels en Ruud voor het eerst op stap met de Pomms’ Foodtruck en 7 jaar later staat Pomms’ met 4 foodtrucks op de kleine en grote (bedrijfs)evenementen en festivals in binnen- en buitenland. Heeft Pomms’ een eigen biologische krokettenlijn en eten de gasten elke dag de Pomms’ producten in één van de vier filialen.

De lekkerste verse biologische* friet, verse biologische chips en biologische kroketten maken, elke dag weer, dat is Pomms’ missie. Door veel te investeren in de kennis van de producten en de kwaliteit van de ingrediënten streven we ernaar om elke gast een unieke smaakbeleving te geven.

Bij Pomms’ draait het niet alleen om de kwaliteit van de producten maar ook om de beleving van de gast. Elk vers biologisch frietje, elke zak verse biologische chips, elke biologische kroket is speciaal voor jou gemaakt. En dat kunnen we bij Pomms’ zeggen want de friet en chips wordt terplekke live bereid en de kroketten zijn gemaakt in een familiebedrijf volgens de eigen Pomms’ receptuur. Vanuit deze filosofie werkt iedereen die bij Pomms’ betrokken is elke dag aan het bereiken van het ultieme doel: De beste zijn in kwaliteit, service en beleving.

Dat eet wel zo smakelijk!

*op basis verkrijgbaarheid

Ook leuk en lekker

Pomms’ Ambulance

De Pomms’ ambulance heeft een capaciteit van 600 friet per uur

Pomms’ Schoolbus

De lekkerste verse biologische* friet, verse biologische chips en biologische kroketten

Pomms’ Wagen

De Pomms’ containerwagen heeft een capaciteit van 1.400 friet per uur