Terug naar overzicht


Pofferdikkie

Oerhollansche poffertjes vanuit een Delfts Blauwe caravan.

Pofferdikkie heeft heerlijke biologische Poffertjes van meel van Molen de Zandhaas in Santpoort. Deze serveren we traditioneel met boter en suiker of met een andere topping als aardbeien/slagroom, banaan/nutella, appel/kaneel met slagroom, Licor43/Grand Marnier. Pofferdikkie heeft een sterke voorkeur voor biologische en streekproducten.

De caravan (Adria 380 uit 1972) is niet alleen een foodtruck, maar ook een kunstwerk en is gespoten door Amsterdams graffity/stencil kunstenaar Hugo Kaagman in Delfts Blauwe stijl. De foodcaravan is oerhollandsch en representeert de multiculturele samenleving.

Ook leuk en lekker

De Pofferij

De Pofferij bakt de lekkerste poffertjes, vanuit een eigentijdse stand of vanuit een klassieke foodtruck, op iedere gewenste locatie. Naast de kwaliteit van onze poffertjes besteedt De Pofferij de grootste zorg aan de uitstraling en sfeer. Wij bakken onze heerlijke poffertjes op diverse beurzen, evenementen, (food)festivals en bijzondere bedrijfsfeesten. Door onze constante kwaliteit en professionaliteit werken wij ook met verschillende cateraars en evenementenbureaus samen.

Pofferdory Central

‘Pofferdory.. met zorg bereid. En dat proef je!’ (H)eerlijk gebakken in Ghee.

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.