Terug naar overzicht


Pasta Joe

Pasta Joe maakt zijn eigen pasta. De pasta wordt direct voor het publiek vers gedraaid.

Pasta is het perfecte eten op festivals: voedzaam, lekker en gezond. De laatste jaren is Pasta Joe uitgegroeid tot dé pastacateraar op veel festivals. Doordat wij onze eigen pasta vers op locatie draaien bieden wij de ultieme vers- en smaakbelevenis.

Ook leuk en lekker

Wood Grill

Wood Grill is een mobiele grill, met houtvuur als basis voor ieder gerecht.

Smokey Goodness

Smokey Goodness BBQ is een cateraar voor evenementen en bedrijfsfeesten gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Wij staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Bedrijfsfeest, trouwfeest of culinair evenement, onze smaakvolle gerechten, bijzondere BBQ’s en smokers zijn gegarandeerde partystarters. Geboren vanuit onze waardering voor lekker eten en de magie van vuur is in 2010 Smokey Goodness begonnen.

Oerburger Truck

Door zijn opvallende look en robuuste uitstraling is de OERburger truck een echte eyecatcher die in te zetten is op verschillende evenementen. Door de waanzinnige buitenbarbecue trekt de OERburger truck veel belangstelling en dan heb je de burgers nog niet eens geproefd

Las Fritas

Vanuit de in 1968 gebouwde Airstream serveert Las Fritas vanaf 2015 vers gesneden biologische friet in schil met een Spaans tintje!

De Pieper Mobiel

De Pieper Mobiel is een waanzinnige houten aardappel die wordt getrokken door een brandweerauto.