Terug naar overzicht


Pass The Peas

“Comfort Food is meer dan alleen lekker eten. Het gaat om verbondenheid met familie, vrienden

“Pass the peas like they used to say” (JB’s – Food for thought 1972) “Comfort Food is meer dan alleen lekker eten. Het gaat om verbondenheid met familie, vrienden en gelijkgestemden in een relaxte sfeer met goede muziek. ” Over ons Eten, muziek en mensen. Pass the Peas mobiele catering brengt deze samen. De geur van vers gebakken kip, met op de achtergrond soul, jazz, funk of hip hop. Of je nu gemoedelijk in een schommelstoel heen en weer deint, languit op kussens ligt of aan een picknicktafel zit met je vrienden: bij Pass the Peas kan je even écht relaxen, tijdens een feest, festival of food market. De mogelijkheden van ons menu zijn onbeperkt en het meest trots zijn we op onze specialiteit: verse, sappige en krokant gebakken kip. Wat ons betreft hét ultieme comfort food: eten waar je blij van wordt. Soul Food uit het zuiden van de VS is onze inspiratie. Na continu geduldig experimenteren, proeven en aanpassen hebben we er een Caribische twist aan gegeven. Het resultaat is kruidig, krokant en smaakvol tot de kern. Bij de kip serveren we coleslaw en huisgemaakte salsa. Wat ons betreft comfort food zoals comfort food bedoeld is. En dat proef je!

Ook leuk en lekker

Blusbus

De Blusbus is een mobiele cocktailcar die werkelijk op elk gewenste plek kan worden geparkeerd.

Vietnamama

Heerlijk vietnamees eten volgens authentieke familie recepten. Vietnamama bestaat sinds 2014 en is te vinden op festivals, evenementen en in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven.

Smokey Goodness

Smokey Goodness BBQ is een cateraar voor evenementen en bedrijfsfeesten gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Wij staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Bedrijfsfeest, trouwfeest of culinair evenement, onze smaakvolle gerechten, bijzondere BBQ’s en smokers zijn gegarandeerde partystarters. Geboren vanuit onze waardering voor lekker eten en de magie van vuur is in 2010 Smokey Goodness begonnen.