Terug naar overzicht


Pancake Crumble

Pancake Crumble is pannenkoek, omgetoverd tot een bijzonder en verrassend roerbak gerecht. Want dat is het geheim van Pancake Crumble: het wordt in stukken gesneden, waarna het door elkaar gemengd wordt met zoete of hartige lekkernijen.

Met mijn verknipte pannenkoeken wil ik een oer-Hollands product met een twist serveren. Handzaam gepresenteerd om in de loop te kunnen nuttigen. Naast lekkere zoete varianten serveer ik ook gezonde hartige versies. Waar mogelijk met producten uit het seizoen en van biologische oorsprong. Zo gaat lekker en gezond goed samen zowel voor jong als oud.

Een beetje een VERKNIPTE PANNENKOEK dus! Wat dacht je van een verknipte pannenkoek met verse ananas, Griekse yoghurt en geraspte kokos. Traditioneel maar oh zo lekker, Kaas en Spek. Zachte geitenkaas, rucola, walnoten en honing, mmmm. Of… speciaal voor de zoet liefhebbers met Nutella, banaan en naar wens kokos! Pancake Crumble is het lekkerst bij de koffie, de perfecte zoete of hartige lunch, de hoofdmaaltijd of juist het verrassende toetje!
Alles wordt vers bereid in een charmante oldtimer caravan die speciaal is omgebouwd tot Pancake Crumble keuken en mini restaurant. De aanwezigheid ervan alleen al verwarmt ieders hart en dan is er nog geen hap gegeten!