Terug naar overzicht


Old Scuola

Sinds 2012 verzorgen wij high-end Italian evenementen, zowel op culinair vlak als in de aankleding. De gerechten zijn Italiaans, de looks clean & classy.

Culinair Voor uw zakelijk evenement of borrel kunnen we met onze food-trucks & -trailers, stands & outlets zowel een pop- up restaurant of een italiaans familiediner. Wij kunnen het gehele evenement uit handen nemen en tot in onze perfectie uitwerken. Of het nu de starter anti pasti, een hout gestookte pizza, panini, dessert, drank of koffie met perfecte maalgraad is. Met de imponerende houtovens, á la minute bereiding waarbij de pizza’s door de lucht vliegen en met niets minder genoegen nemen dan uitzonderlijke kwaliteit en strakke looks creëren we een ervaring om niet te vergeten. Event management What is good, must also look good. Culinair staan we garant voor perfectie, maar de presentatie en aankleding is minstens zo belangrijk. Met finesse en oog voor detail voeren we onze huisstijl door in de aankleding van het evenement. Of het nu een eenvoudige foodtruck is in festivalsetting; een pop- up restaurant of een italiaans familiediner. Wij kunnen het gehele evenement uit handen nemen en tot in onze perfectie uitwerken. Clean, classy & Italian.

Ook leuk en lekker

Wood Pizza

Wood Pizza is een mobiele pizzeria met traditionele houtovens. In de pizzeria worden producten op een ambachtelijke wijze verwerkt.

O’tenti’C Street Food

Wij hebben een hippe authentieke foodtruck waarin het lekkerste Italiaans ‘straat eten’ wordt bereid