Terug naar overzicht


Meat-Up

Meat-up is het adres voor een perfect verzorgde bbq bij u thuis of op locatie.

Meat-Up is het adres voor een perfect verzorgde bbq bij u thuis of op locatie. Een overheerlijk verzorgde bbq met de beste vlees, vis en/of vegetarische gerechten volledig op uw smaak afgestemd. Daarnaast zorgen we met plezier voor de juiste wijnen, bieren en non-alcoholische dranken passend bij de door u gekozen gerechten. Een culinaire bbq? Of juist alleen vingerfood? Misschien meer een bourgondische insteek of een heel varken of lam aan het spit? Meat up verzorgt het voor u, vraagt u naar de mogelijkheden!

FESTIVALS
Ons ware instinct komt op festival tot leven! Ongekende, ruige en stoere bbq waar de festivalgangers het nog jaren over zullen hebben. Voor festivals halen wij het uiterste uit onze smokers en gaan we door tot de laatste man, burger, 16 uur low and slow gegaard pulled beef en 6 uur lang gerookte ribs. Ook al zijn de rijen voor onze smokey bbq nog zo lang en moeten we dubbel zo hard werken om al die honderden items per uur te maken, altijd streven wij naar kwaliteit, nooit zal het product verwaarloosd worden.

BELEVING, KWALITEIT & DUURZAAMHEID
Bij Meat up zijn wij er van overtuigd dat producten geselecteerd op echt-, eerlijk- en puurheid resulteren in gerechten die niet alleen bijdragen aan betere omstandigheden voor mens, dier en milieu maar ook beter smaken. Door alles ‘from scratch’ en vers te bereiden weten we precies wat onze gasten eten en waar het vandaan komt.

ONZE PASSIE
Bbq is onze passie en onze liefde hiervoor willen delen met U en uw gasten. Gedreven door smaak en puurheid van producten worden wij enthousiast van de echtheid van bbq. Echt ambachtelijk low en slow bereid vlees is iets wat niet veel mensen kennen en dat willen wij veranderen!