Terug naar overzicht


Lycia Vis

Een unieke foodtruck met een gevarieerd aanbod in luxe visgerechten.

Interesse in een unieke smaakbeleving?

Lycia Vis is een foodtruck die een gevarieerd aanbod in luxe visgerechten aanbied. Denk hierbij aan heerlijke kibbeling, lekkerbakjes, fish & chips, maar ook fish & pasta. Ons doel is om de keukens uit meerdere hoeken van de wereld te combineren. Dit door een mix van verse Nederlandse, Engelse en Turkse speciaalvis gerechten naar eigen recept. Uiteraard bereiden we de vis zelf ter plekke en completeren we het gerecht met een heerlijke handgemaakte saus.

Bij speciale aangelegenheden kunnen we buiten kibbeling, lekkerbekjes en chips gerechten zelfs luxere vis delicatessen bereiden, denk hierbij aan garnalen, calamaris, mossel of tonijn gerechten.

Op dit moment is onze kraam te vinden in Heerlen centrum, maar we willen onze horizon gaan verbreden. Graag willen we ons daarom ook aanbieden als foodtruck op festivals, evenementen of andere mooie locaties waar we onze gerechten met de wereld kunnen gaan delen. We zijn niet bang om het avontuur met onze caravan aan te gaan en stellen ons overal in Nederland, België of zelfs Duitsland beschikbaar.

Zie de foto in de bijlage voor een impressie van onze wagen en onze gerechten. Voor vragen kunt u uiteraard telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Graag tot ziens!