Terug naar overzicht


Lenja’s Crêpes Corner

Een piepklein restaurant op wielen waar de heerlijkste gerechten uitkomen, dat kan alleen maar Lenja’s Crêpes & Soup Corner zijn.

Een piepklein restaurant op wielen waar de heerlijkste gerechten uitkomen, dat kan alleen maar Lenja’s Crêpes & Soup Corner zijn. Zeker wanneer je van verrassende en o zo heerlijke crêpes houdt of wanneer je helemaal gelukkig wordt van verse, huisgemaakte soep levert deze leuke foodtruck een onmisbare bijdrage aan jouw feest, bruiloft, festival, evenement of (zakelijke) bijeenkomst. Een crêpe of een flinke kop soep is immers precies hetgeen wat jouw gasten op de been houdt en ze weer voldoende energie geeft om door te gaan. En het is nog eens hartstikke lekker ook. EEN FEEST VOOR IEDEREEN In de kleine vintage Tabbert caravan is eigenaresse Lenja helemaal in haar element. Haar liefde voor koken en lekker eten is er al van jongs af aan door haar ouders met de paplepel ingegoten en dat zie je dan ook onmiddellijk terug in de zorg waarmee ze haar gerechten bereidt en presenteert. Laat je bijvoorbeeld verrassen door haar zoete en hartige crêpes. Originele vullingen zoals oreo koekjes en witte chocolade of verse spinazie met geitenkaas, walnoten en honing zijn een succesnummer op ieder feest of festival. Behalve met haar heerlijke crêpes en haar in het oog springende caravan steelt Lenja’s Crêpes & Soup Corner ook de show met haar verse, huisgemaakte soepen. Lenja neemt namelijk ook haar vuurschalen en de stoere heksenketel mee waarin deze heerlijke soepen worden bereid. Dat alleen al is een feest om te zien! Lenja’s Crêpes & Soup Corner brengt sfeer en gezelligheid op ieder festival, evenement, feest, bruiloft of borrel. EEN ABSOLUTE GANGMAKER Lenja’s Crêpes & Soup Corner brengt sfeer en gezelligheid op ieder festival, evenement, feest, bruiloft of borrel. De combinatie van bijzondere crêpes en verse soepen zal nog lang het gesprek van jouw gasten zijn.

Ook leuk en lekker

Crêperie OuiOui

OuiOui staat voor: Super lekkere crêpes, een relaxte, gezellige sfeer en professionele, betrouwbare, maar vooral ook hele leuke mensen!

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!