Terug naar overzicht


Kitch ‘n Booz

Geen vast menu, maar diversiteit in gerechten en bereidingswijzen. Wij passen onze menu’s graag aan op jouw specifieke wensen. Voor elke gelegenheid, op iedere locatie!

Kwaliteit is waar we voor staan, de ultieme food experience is waar we voor gaan! Meet Kitch ‘n Booz, de foodtruck die het net iets anders aanpakt. Jaren geleden begonnen wij als allround catering bedrijf en inmiddels hebben we met onze befaamde Citroen HY uit 1969 in zowel binnen als buitenland gestaan op grote festivals als Eeterij op wielen, Zomercarnaval, Eten op rolletjes, Museum market en Baij lekker en hebben we de catering verzorgd voor o.a. RTL Live Entertainment, de Politie, Chase Amsterdam en de Hogeschool Rotterdam. Wat ons onderscheid van andere foodtruckers, is het feit dat wij geen vast menu presenteren maar juist staan voor diversiteit in gerechten en bereidingswijzen. Middels onze ruime ervaring in de catering branche kunnen wij onze menu’s aanpassen op het type event, thema en diens bezoekers. Bekende smaken in een nieuw jasje en op bijzondere wijze presenteren, zo doen we het ‘t liefst, zo zien we het graag!

Ook leuk en lekker

Friethoes Vintage Bus

Friethoes biedt nu een nieuwe bijzondere friet/snackwagen die multi inzetbaar is. Zowel biologische kroketten, frikandellen, eventuele andere snacks en natuurlijk frieten zijn allemaal mogelijk!

Oerburger Truck

Door zijn opvallende look en robuuste uitstraling is de OERburger truck een echte eyecatcher die in te zetten is op verschillende evenementen. Door de waanzinnige buitenbarbecue trekt de OERburger truck veel belangstelling en dan heb je de burgers nog niet eens geproefd