Terug naar overzicht


Kip & Go

Kip & Go is een jong bedrijf dat doet aan de verkoop van gegrilde en gefrituurde kipproducten.

De drijvende kracht achter Kip & Go is Jasper van den Oetelaar. Een jonge Schijndelse ondernemer (21) met een passie voor de ambulante handel.
De afgelopen jaren heeft hij veel ervaring opgedaan in deze branche en heeft het zijn hart gestolen. Zijn drive om klanten te helpen aan producten van hoge kwaliteit op een flexibele locatie is wat hem energie geeft.

Kip & Go verkoopt met passie en liefde bereide kipproducten vanuit een mooie verkoopwagen.

De kipproducten zijn gegrilde en gefrituurde producten, van een gegrild kippetje tot aan hotwings en kip zonder bot (smulkip). Kip & Go heeft het allemaal, en verzorgt alle producten vers, zowel gefrituurd als gegrild.

Kip & Go staat op verschillende weekmarkten in Nederland waar je meteen van je kip kunt genieten of eventueel mee naar huis kunt nemen. Naast de weekmarkten verzorgt Kip & Go catering op uw feestlocatie en zijn wij te vinden op diverse festivals.

Kip & Go heeft naast een zelfrijdende verkoopwagen ook een verkoopunit geschikt is voor festivals. (van beiden foto’s toegevoegd). De container voldoet aan de richtlijnen en heeft voldoende capaciteit om alle klanten van heerlijke kipproducten te voorzien.