Terug naar overzicht


KARMA SHOARMA

Hyper lokale, super duurzame shoarma,waar zelfs de doorgewinterde carnivoor van gaat watertanden!

Hallo, wij zijn Karma Shoarma en wij maken de lekkerste shoarma van Nederland (al zeggen we het zelf). Moet daar vlees in? Natuurlijk niet! Wij maken onze shoarma van 100% Nederlandse groenten en granen in onze eigen fabriek in Haarlem.

Met Karma Shoarma laat jij de jonge lammetjes gewoon lekker in de wei spelen terwijl jij geniet van je overheerlijk broodje shoarma. Zo brengen we met z’n allen, van vurige veganist tot rasechte vleeseter, de vleesconsumptie naar beneden. Kijk, daar worden wij nou blij van. Eet smakelijk!

In 2018 ontwikkelde wij voor Lowlands een nachtsnack om voedselvraagstukken te belichten. De missie was een product te creëren met een lage impact op de aardbol die niet af doet aan jou eetbelevenis, problems solved! KARMASHOARMA werd geïntroduceerd en heeft inmiddels bestaansrecht gekregen door duizenden positieve reacties van bezoekers. 100% plantbased van saus tot vulling en alles lokaal. Guilt free snacken voor gevorderden, wie wil dat nou niet tijdens een festival! 😊