Terug naar overzicht


It’s A Wrap

Its A Wrap is een BBQ-Specialist. Wij maken Wraps en Burritos geinspireerd door keukens vanuit de hele wereld.Alles word gegrild op de houtskool- bbq’s, de kip, het vlees, groenten en de tortillas/wraps!

Wij zij gespecialiseerd in wraps en burritos van de BBQ, en dan moet je niet denken aan schattige wrapjes met geitenkaas, rucola en granaatappelpitjes (ook lekker hoor!) maar aan BBQ-eten met een zuid-amerikaans tintje, gegrilde kippendijen, steak, gegrilde groentes en gegrilde tortillas. En dat vergezeld door onze heerlijke salsas en guacamole. We doen ook allerlei andere wraps uit keukens van over de gehele wereld als daar behoefte aan is. Zoals bijvoorbeeld een Gyros-wrap met tzatziki, een Chicken Curry Wrap met Mint/Korriander Dressing of een smoked beef brisket met colesla en BBQ-saus. We hebben altijd een Vega-keuze en Glutenvrije keuze. Alles is bespreekbaar! We stonden afgelopen seizoen o.a. op de Pukkelpop, de Rollende keukens, Mysteryland, Welcome to the Future, Into the woods, Best Kept Secret, Wildeburg, Barrio Cantina ( Belgie), Troonopvolgers, Bevrijdingsdagfestival het wilde westen, Magneetfestival, Landjuweel, Wooferland , Defqon 1, de Lepeltje Lepeltje festivals, Soenda, Vunzige deuntjes en nog meer. . . . Ik overdrijf niet als ik zeg dat we dikwijls op de grotere evenementen de festival favoriet zijn en de hamburgers-trucks en pizzas overtreffen qua aantallen. We hebben twee trucks, per truck kunnen we ongeveer 1400 maaltijden aan p/d.

Video

Ook leuk en lekker

Smokey Goodness

Smokey Goodness BBQ is een cateraar voor evenementen en bedrijfsfeesten gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Wij staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Bedrijfsfeest, trouwfeest of culinair evenement, onze smaakvolle gerechten, bijzondere BBQ’s en smokers zijn gegarandeerde partystarters. Geboren vanuit onze waardering voor lekker eten en de magie van vuur is in 2010 Smokey Goodness begonnen.