Terug naar overzicht


IJSbaart

Beste feest/festivalorganisator!,Wij hebben inmiddels al duizenden ijsjes verkocht op festivals, oa op Bevrijding festival Utrecht, mandala, madness festival etc Wij weten dat uw publiek onze ijsjes super lekker en bijzonder vind! Wij zijn Tijn en Levi van IJSbaart: wij maken verse fruitijsjes en de lekkerste cocktailijsjes!

Duurzaam

Wij maken gebruik van lokale producten, zelf verbouwde kruiden en slaan onze ijsjes op in herbruikbare voedselcontainers. In 2018 gaan we mee investeren met het Zonne-energie project op de haarlemmer-kweektuin. Behalve het houten stokje zijn onze ijsjes afvalvrij.

Over ons

IJSbaart heeft zich gevestigd in de Haarlemmer Kweektuin. Een stadstuin waar ondernemers samen werken om duurzame en regionale producten en diensten te ontwikkelen. Naast dat wij op festivals staan met onze truck, word ons ijs ook gretig afgenomen bij verschillende strand tenten,oa: Ubuntu,De Branding, San Blas en andere horeca door heel Nederland! Het maken en ontwikkelen van ons ijs doen wij in de Haarlemmer Kweektuin. Van proeven, maken, testen, tot het inpakken van onze ijsjes wij doen het allemaal zelf!

Ook leuk en lekker

Acai Smoothie & Fruit

Smoothies zoals Smoothies zouden moeten zijn, exotisch fruit uit Brazilië met bio sap uit de polder