Terug naar overzicht


Hete Bliksem streetfood

Hete Bliksem gaat voor stevig en puur, ouderwets lekker met de bite van nu en een ambachtelijke chef

Hete Bliksem gaat voor stevig en puur, ouderwets lekker met de bite van nu. Onze hout gestookte BBQ/Smoker geeft de ultieme finishing touch. En alles echt ‘old school’ homemade en hot, hot, hot.
De lekkerste ambachtelijke en biologische worst, Hollandse biefstuk, hete BBQ ribs, bliksemse röstiballetjes, broodje warme beenham of hete kip en meer…
Donders en bliksems; da’s lekker zeg!

Hete Bliksem is een allround rollende keuken met smaak én uitstraling. De complete basis voor elk event. Waan je op verrassende wijze in de jaren ‘60/‘70, eet streetfood van restaurant kwaliteit en geniet van ouderwetse gezelligheid.

Een foodtruck die gedreven wordt door een chef-kok in hart en nieren. Waar pure smaken, lokale topproducten en ambachtelijkheid de basis zijn. Alles is bij ons huisgemaakt. Met zijn liefde voor koken en goed bereid eten is ‘Hete Bliksem’ de ware droom van iedere foodlover.

Onze rijdende keuken heeft als basis de beste Hollandse streekproducten gecombineerd met een chef die op ambachtelijke wijze kan koken. Uiteraard kunnen wij ook de lekkerste hete bliksem (wat is dat ook alweer?) klaarmaken, echt een goede basis voor hartverwarmend comfortfood.

Onze ouderwets lekkere kookstijl combineren we met een retro look & feel uit de jaren 60 en 70. Onze foodtruck en aankleding is geheel in stijl en daarnaast bieden we ook nog een retro huiskamer lounge hoek met ouderwetse spelletjes. We brengen je op verrassende wijze ruim 40 jaar terug in de tijd.

Ook leuk en lekker

Lenja’s Crêpes Corner

Een piepklein restaurant op wielen waar de heerlijkste gerechten uitkomen, dat kan alleen maar Lenja’s Crêpes & Soup Corner zijn.

Smokey Goodness

Smokey Goodness BBQ is een cateraar voor evenementen en bedrijfsfeesten gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Wij staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Bedrijfsfeest, trouwfeest of culinair evenement, onze smaakvolle gerechten, bijzondere BBQ’s en smokers zijn gegarandeerde partystarters. Geboren vanuit onze waardering voor lekker eten en de magie van vuur is in 2010 Smokey Goodness begonnen.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!