Terug naar overzicht


GazSinker Food

The Biggest BBQ you’ve ever seen

Gazsinkerfood, omdat een BBQ altijd en overal kan!

Organiseer je een groot festival en ben je op zoek naar een imposant decorstuk? Onze supersmoker is dan de juiste BBQ waar bezoekers niet aan voorbij kunnen lopen. Wij verzorgen op elk festival diverse arrangementen op maat, neem gerust eens contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Wij zijn GAZSINKER FOOD: rebelse, ruige mannen en stoere chicks met smokers die op een goed festival of event niet mag/mogen ontbreken! GAZSINKER FOOD biedt geen standaard grillplaatjes of mannen in nette kokskleding, maar authenticiteit en ambachtelijk eten. Alles wordt in eigen productie gemaakt; van bbq tot hamburger. Onze sfeer is herkenbaar en onderscheidend! Onze BBQ’s/Smokers van 3 tot 10 meter (de echte grootste van Nederland), zijn al gespot op de volgende festivals: Meerdere jaren achtereenvolgend op Tomorrowland België, Decibel, A day at the park, Electronic family. Dominator, Paaspop, Bospop Een aantal real festival bites van onze smokers: tasty burgers, pulled porc on bread, smokey sate, spareribs with chips en sausage on bread, maar ook: veggie food. Honger gekregen naar meer? Bekijk deze video om écht te beleven waar GAZSINKER om draait: https://youtu.be/7msMRVoWNeI

Video

Ook leuk en lekker

Old Scuola

Sinds 2012 verzorgen wij high-end Italian evenementen, zowel op culinair vlak als in de aankleding. De gerechten zijn Italiaans, de looks clean & classy.

Wood Grill

Wood Grill is een mobiele grill, met houtvuur als basis voor ieder gerecht.