Terug naar overzicht


Friethoes Moderne aanhanger

Friethoes biedt een aantal bijzondere frietwagens en mobiele concepten waaronder deze moderne aanhanger. De wagen is voorzien diverse technische snufjes zoals zonnepanelen, LED verlichting en koolstof filters waardoor ook binnen gefrituurd kan worden.

De 7 meter lange moderne aanhanger is inzetbaar voor binnen en buitenevenementen. Er kunnen per uur grote hoeveelheden friet mee worden afgebakken: 1200 porties van 200 gram of 2400 porties van 100 gram. De wagen is voorzien van vier hoog rendement frituurs met een zeer laag energieverbruik. Tevens is de aanhanger voorzien van zonnepanelen en kan daardoor tot wel acht uur lang operationeel zijn zonder stroomtoevoer. Daarnaast is de wagen voorzien van een gastank welke gevuld kan worden met groene LPG. Daarbij wordt aan de binnen- en buitenkant van de wagen gebruik gemaakt van LED verlichting. Op het afzuigkanaal kunnen twee koolstof filters worden aangesloten zodat de wagen- minder geur uitstoot en ook op indoor evenementen goed inzetbaar is.

Ook leuk en lekker

Friethoes Container

Friethoes biedt een met deze bijzondere Industriele zeecontainer een baksnelheid van 1800 frieten per uur!

Friethoes Vintage Bus

Friethoes biedt nu een nieuwe bijzondere friet/snackwagen die multi inzetbaar is. Zowel biologische kroketten, frikandellen, eventuele andere snacks en natuurlijk frieten zijn allemaal mogelijk!

Frites de Campagne

Wij serveren handgesneden frites vanuit een tot frites wagen omgebouwde Renault Goelette