Terug naar overzicht


Foodtrucks-by_Estaloco

Alexander en Muriel hebben jaren ervaring in de horeca/catering. Meerdere foodtrucks en diverse concepten. Van bio frieten tot aan de Javaans/Surinaamse keuken, van een feestje thuis tot aan een groot festival. Niets is ons te gek!

​Begonnen met ouderwetse verkoopwagens in de Rotterdamse Petrochemie voor tijdelijke projecten. In deze branche zijn er veel nationaliteiten, dus het beheersen van meerdere keukens is dan ook een pre. Alexander (indonesisch en jaren in Spanje gewoond)Muriel kwam uit de hotelwereld.
Samen het bedrijf uitgebreid naar lunch en maaltijd service en al weer geruime tijd met Foodtrucks bedrijven, particulieren, maar ook muziekfestivals mogen cateren. Verse producten, met persoonlijke aandacht en flexibiliteit naar de gast toe. Smaak staat hoog in het vaandel!
Onze kracht is voornamelijk onze flexibiliteit en onder soms lastige omstandigheden onze gasten/klanten van een lekkere hap te voorzien. Waar mogelijk gebruiken wij biologische producten en indien wenselijk vervangen wij het vlees voor alternatieve producten.