Terug naar overzicht


De Pofferij

De Pofferij bakt de lekkerste poffertjes, vanuit een eigentijdse stand of vanuit een klassieke foodtruck, op iedere gewenste locatie. Naast de kwaliteit van onze poffertjes besteedt De Pofferij de grootste zorg aan de uitstraling en sfeer. Wij bakken onze heerlijke poffertjes op diverse beurzen, evenementen, (food)festivals en bijzondere bedrijfsfeesten. Door onze constante kwaliteit en professionaliteit werken wij ook met verschillende cateraars en evenementenbureaus samen.

De Pofferij besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van haar produkten. Onze heerlijke poffertjes worden daarom op zeer hoge temperatuur op koperen platen gebakken. Koper geleidt de warmte goed zodat zich snel een lekker korstje vormt en we de poffertjes snel kunnen draaien. De poffertjes worden daarom van binnen niet droog en zijn niet vet. Poffertjes zijn warm het lekkerst, wij serveren ze dan ook direct van de plaat. Voor het meel, het belangrijkste ingrediënt, selecteren wij de beste meelsoorten van de beste leveranciers voor een constante hoge kwaliteit. Wij bereiden ons beslag altijd ter plaatse voor een altijd gegarandeerd vers product. Onze rijkelijk met poedersuiker bestrooide poffertjes worden geserveerd met een krul echte roomboter, een houten vorkje en een vrolijke Nederlandse vlag! Tijdens bijzondere gelegenheden, of afhankelijk van het seizoen, serveren wij onze poffertjes met een heerlijk scheutje likeur, appeltjes met kaneel of met verse aardbeien. Een verrukkelijke traktatie!

Ook leuk en lekker

Crêpe Centraal

Het concept van Crêpe Centraal heeft een net weer wat andere benadering in het serveren van eten. De crêpebar brengt hen dichterbij de klant en men kan zo zien hoe alles van het begin tot het eind wordt bereid.

Pancake Crumble

Pancake Crumble is pannenkoek, omgetoverd tot een bijzonder en verrassend roerbak gerecht. Want dat is het geheim van Pancake Crumble: het wordt in stukken gesneden, waarna het door elkaar gemengd wordt met zoete of hartige lekkernijen.