Terug naar overzicht


De JuiceDealer

Unieke goodnature juicetruck met coldpressed raw sappen, smoothies, acaibowls, blissballs en wraps.

Wij zijn een team van gemotiveerde en enthousiaste mensen die zich richten op gezonde sappen en smoothies, acaibowls, blissballs en vegawraps. Alles wat we verkopen is vers lactose –en glutenvrij.

We zijn een jong en enthousiast bedrijf dat zich richt op gezonde voeding. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich goed te voelen en dat gezond eten daar een belangrijk onderdeel van uitmaakt. Onze missie is om mensen te helpen een gezondere levensstijl te leiden door ze toegang te geven tot heerlijke en voedzame sappen en smoothies.

Wij gebruiken alleen verse, (biologische) ingrediënten en onze producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen. Wij bieden een breed scala aan verse coldpressed sappen, smoothies, acaibowls en blissballs en vega-wraps.

Onze sappen en smoothies zijn gemaakt met een mix van verse, seizoensgebonden groente en fruit. Ze zijn een bron van vitamines, mineralen en antioxidanten. Onze acaibowls zijn gemaakt met bevroren acai-bessen, vers fruit, granola en toppings. Ze zijn een heerlijke en voedzame snack of maaltijd. Onze vega wraps zijn gemaakt met verse groenten en fruit. Onze bliss balls zijn gemaakt van biologische noten en zaden en zijn een gezonde en smakelijke manier om tussendoor te snacken.

Gezonde groet,
Team De JuiceDealer

Video