Terug naar overzicht


de IJsmobiel

Passie voor ambachtelijk bereid ijs

Mega-event of familiefeestje, een ijsje is altijd welkom. In ons geval mag je dat echt letterlijk nemen, want het draait bij ons om inhoud én uitstraling. Onze mobiele smaakmakers zien er fantastisch uit en komen naar je toe met heerlijk ambachtelijk gemaakt ijs. Waar en wanneer je maar wilt!

ONZE IJSKAR De IJsmobiel waarmee we ooit zijn begonnen, een guitige ijskar die al snel de harten veroverde van het publiek. Gewoon door zijn looks, zijn uitstraling en de nostalgie die ie oproept. Klein van stuk, met een verrassend ijsvolume. Neemt genoegen met een heel klein plekje en voelt zich direct overal thuis. De ijskar komt per auto-trailer en is al heel snel een graag geziene gast.

ONZE ZEECONTAINER Een luxe maar mobiele ijssalon (in samenwerking met onze partner) met alle toeters en bellen van maar liefst acht meter lang en tweeënhalve meter breed. Uniek in zijn soort. Deze spraakmakende smaakmaker bomvol ijs komt per vrachtwagen. Installeren en aansluiten is een koud kunstje.
PASSIE VOOR IJS
Iedereen aan boord van de IJsmobiel is daarvoor opgeleid en deelt zijn passie voor ijs. IJs is voor ons niet hoorntje, bolletje, hap, slik, weg, maar een smaakbeleving die gelukkig maakt. Overdreven? Ervaar onze aanpak, onze mobiele smaakmakers en vooral ons ijs. Er is geen betere manier dan de proef op de som te nemen.
AMBACHTELIJK BEREID IJS
Wij stellen hoge eisen aan ons ijs. Eigenlijk is het beste ons niet goed genoeg en doen we er nog een schepje – of bolletje - bovenop. Ons ijs wordt ambachtelijk bereid en ‘gedraaid’ in een ijsatelier. Daarbij gebruiken wij uitsluitend natuurlijke ingrediënten, van vanille uit Madagaskar tot vers gebrande hazelnoten uit Piëmonte. Dat alles rijkelijk overgoten met liefde, vakmanschap en passie voor het vak. Onderscheidend ijs, bijzonder verpakt