Terug naar overzicht


Curry Up!

Vanuit een tot mobiele keuken omgebouwde vintage legerambulance serveren wij heerlijke curries.

CURRYUP! is een verantwoorde ‘fastfood’ formule opgericht in 2014. Zoals de naam al zegt, staan hier de curry’s centraal. Curry’s uit heel de wereld, van India, Zuid-Afrika, tot aan het Verenigd Koninkrijk.

Wij laten ons inspireren door de diversiteit van de curry-keuken en geven daar onze eigen twist aan. Hierdoor zijn de curry’s qua smaak en presentatie toegankelijker voor het Nederlandse publiek. Met het assortiment, bestaande uit o.a.de currybox, currywrap en samosa, bieden wij voor elk eetmoment van de dag het juiste product aan.

Om onze missie te volbrengen zijn wij gestart met een foodtruck. Hiermee toeren wij door het hele land om onze producten te verkopen en laten we zien dat ‘fastfood’ dus ook gezond kan zijn. Naast de foodtruck verzorgen we ook uiteenlopende soorten catering.

Dus ben je op zoek naar de ideale culinaire invulling voor een personeelsfeest, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid. Wij verzorgen dit graag voor jou. Wij kunnen vanuit de foodtruck gerechten serveren op evenementen, maar koken ook graag voor u op locatie. Met een uitgebreid bestand aan professionele koks kan je bij CURRYUP! ook terecht voor een breed scala aan oriëntaals geïnspireerde gerechten.

Ook leuk en lekker

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!

Sate-man

Wij maken saté. De aller lekkerste saté van de wereld! Daarnaast ook andere authentiek Indonesische gerechten. We serveren dit vanuit sfeervolle outlets. De authentieke smaken en geuren uit Indonesië met een eigentijdse uitstraling.