Terug naar overzicht


BUENA VISTA COCKTAIL CLUB

Deze mobiele cocktailbar is echt een eyecatcher, hij is ontworpen in de “Old Cuba” stijl en opgebouwd is deze cocktailbar maar liefst 8 meter lang en bijna 4 meter hoog. Hiermee is het dan ook een van de grootste en mooiste mobiele cocktailbars van de benelux.

Geachte relatie, Graag wil ik u kennis laten maken met ons bedrijf, cocktailpartner is een initiatief wat 10 jaar geleden is opgericht door Niels van der Heijden.

Cocktailpartner.nl biedt professionele cocktail catering aan op festivals, VIP decks & back stages op festivals, evenementen en bedrijfsfeesten. Met een enthousiast team van professionele bartenders verzorgd cocktailpartner de mooiste en lekkerste cocktails met de gepaste aankleding op maat wat u van een goede cocktail mag verwachten. Met beschikking tot diverse mobiele cocktailbars, onze XXL Cuba Bar, een tropical cocktailcaravan, aankleding en het juiste gemotiveerde personeel, maakt de aanwezigheid van cocktailpartner op uw event een absolute meerwaarde. Cocktailpartner staat voor: 1) De beste prijs / kwaliteitsverhouding 2) Professionaliteit 3) Flexibel en ontzorgen 4) 100% positieve feedback van uw gasten en of bezoekers 5) Win – Win situatie voor ons en de organisatie van het event Via deze weg willen wij u vragen of wij dit jaar op uw event aanwezig mogen zijn met een van onze mobiele cocktailbars, de XXL Cuba Bar of de cocktailcaravan. Wij hopen op een spoedige reactie, bij voorbaat dank! Met vriendelijke groet, Team Cocktailpartner www.cocktailpartner.nl info@cocktailpartner.nl 0031 – 6 53 72 73 19

Video