Terug naar overzicht


Chez Jan

Dat een broodje hotdog nooit saai hoeft te zijn, bewijzen we bij Chez Jan.

Ik ben Jan en fijn dat je er bent. Met een te gek team zijn we op reis. Met Chez Jan komt liefde voor ‘eten’ en ‘zorgen’ samen.
In onze drie foodtrucks, een Frans bistro winkeltje, een vintage Citroen HY uit 1978 en een Classic Airstream, gebeurt het. Beleving in alles. Van smaak tot sfeer tot ambacht.

Onze foodtrucks zijn elke dag te boeken voor events, festivals, openingen, bruiloften en alles wat we zelf leuk vinden.

Op 7 januari 2019 hebben we op de Horecava de 1e prijs voor De Lekkerste Hotdog van Nederland 2019 gewonnen.
De French Dog (winnaar beste Hotdog van Nederland 2018), de Classic, le Baron, de Smoker, de Formidable (winnaar beste Hotdog van Nederland 2019), de Plain Jane en Le Petite…

Onze hotdogs zijn onze helden. Smaakvol en vrij van conserveringsmiddelen, geur, kleur en smaakstoffen. Wij geloven in goede en eerlijke producten met respect voor dier en omgeving. Bewust en duurzaam ondernemen staat hoog in ons handvest. Uiteraard zijn wij HACCP certified en werken we volgens deze normen.

Na een zoektocht door Nederland zijn we als huisleverancier uitgekomen bij Brandt & Levie. Hun credo ‘de beste worsten op een verantwoorde manier’. Worsten worden hierbij naar eigen receptuur vervaardigd. Daarnaast bieden we altijd een vega optie aan en hebben we speciaal voor de kleintjes onder ons Le Petite hotdog. Maar niet alleen de hotdog telt bij Chez Jan. Alle ingrediënten betrekken we van onze vaste selectie aan leveranciers. Al het vers van de Westlandse Tuin, tot de speciaal voor Chez Jan ontwikkelde broodjes van Jordy’s Bakery, tot de huisgemaakte toppings & sauzen. En ook de eenheid en uitstraling van het totale team wordt, samen met Goosecraft, met zorg samengesteld en maakt het feestje compleet.

Video