Terug naar overzicht


Car Paccio

Rollend door heel Nederland bereid ik diverse carpaccio’s en andere gerechten. Voor zowel de vleesliefhebber als de vegetariër.

Car Paccio is een droom van mij (Jenneke). En stiekem ook een beetje van mijn man (Bart). Mijn man en ik kennen elkaar van de Hoge Hotelschool en hebben beiden in de horeca onze sporen verdiend. Ik heb veel gedaan in de horeca: van werken in koffiebarretjes en héél hard werken in strandtenten, tot bediening in een herensociëteit in Australië, leidinggeven in 5-sterren hotels en zelfs als docent. Bart heeft tijdens de Hotelschool vele bijbaantjes gehad in de horeca, maar is inmiddels uitgegroeid tot een echte Marketing expert. Hij is dan ook Marketing Manager voor een hotelketen. En dus ook mijn sidekick voor Car Paccio

Zoals de naam al doet vermoeden, bied ik carpaccio aan. Maar dat niet alleen! Ook diverse andere gerechten zoals verse pasta’s, Italiaanse burger, desserts en zelfs bites voor bij de borrel of tijdens een feest. Zo bied ik de mogelijkheid om een heel menu samen te stellen voor jouw evenement. Handig toch? Mijn specialiteit is een carpaccio van bio rund, rucola, notenmix, Grana Padano en truffel of pesto mayonaise.

De biologische rundermuis snijd ik vers in de foodtruck. Het wordt klaargemaakt waar je bij staat.

Car Paccio staat voor PURE SMAKEN, LIEFDE voor HET VAK en KWALITEITSPRODUCTEN .Ik gebruik veel biologische, lokale producten. Het vlees voor de carpaccio bijvoorbeeld, koop ik bij de biologische slagerij. En dit proef je! Het is zo puur van smaak dat je eigenlijk weinig hoeft toe te voegen. Zo lekker!

Naast heerlijke pure smaken en kwaliteitsproducten is ‘Liefde voor het vak’ ook een belangrijke kernwaarde van Car Paccio. Ik wil samen met mijn team altijd net dat beetje extra geven. Een glimlach, een gesprekje, maar ook zorgen dat alles in de puntjes is verzorgd. Daarom vind ik de kwaliteit van mijn producten, maar ook van het personeel zeer belangrijk. Dat is waar ik voor sta.