Terug naar overzicht


Bollyfoods

Bollyfoods serveert Indiase maaltijden, snacks en drankjes op festivals en evenementen.

Vanuit een Master uit de jaren ‘80 serveert Bollyfoods Indiase maaltijden, snacks en drankjes.
De drijvende kracht achter Bollyfoods is Mathew uit India. Hij heeft een passie voor eten en koken en maakt zijn eigen kruidenmasala’s. Zijn missie is om de kleurrijke en volle smaken van de Indiase keuken over te brengen in de vorm van traditionele èn fusion gerechten.
Probeer Bollyfoods’ heerlijke Chicken-Tikka-Bombay-Potato, Yum Yum Papadum, Veg Samosa, of de smaakvolle curry’s en… Get curried away!
Bollyfoods is winnaar van de 24Kitchen Foodtruck Award.

Bollyfoods is te vinden op festivals als o.a. Lowlands, Mundial, Mysteryland, Paaspop en de Nijmeegse Vierdaagse, maar verzorgt ook de catering voor bedrijfsevenementen, particuliere feesten en bruiloften.
Bollyfoods heeft een vaste standplaats op donderdagen in Nijmegen voor afhaalmaaltijden, en organiseert terugkerende pop-up restaurantavonden.

Ook leuk en lekker

Frites de Campagne

Wij serveren handgesneden frites vanuit een tot frites wagen omgebouwde Renault Goelette

Friethoes Moderne aanhanger

Friethoes biedt een aantal bijzondere frietwagens en mobiele concepten waaronder deze moderne aanhanger. De wagen is voorzien diverse technische snufjes zoals zonnepanelen, LED verlichting en koolstof filters waardoor ook binnen gefrituurd kan worden.

Oerburger Truck

Door zijn opvallende look en robuuste uitstraling is de OERburger truck een echte eyecatcher die in te zetten is op verschillende evenementen. Door de waanzinnige buitenbarbecue trekt de OERburger truck veel belangstelling en dan heb je de burgers nog niet eens geproefd

Pasta Joe

Pasta Joe maakt zijn eigen pasta. De pasta wordt direct voor het publiek vers gedraaid.

Willy Nacho Sombrero

Willy Nacho: Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf.