Terug naar overzicht


Bobby’s on the Road

Bobby’s on the road, not just a bar.

Een unieke bus vol met heerlijke cocktails en gintonic’s.

Wie is Bobby’s on the Road?
Bobby’s on the Road is onderdeel van het bekende horecaconcept Bobby’s Bar. Bobby’s Bar heeft vijf vestigingen in Helmond, Eindhoven, Breda en Den Bosch en is onderdeel van de horecaexploitatie GJD Horeca B.V.

Bobby’s Bar is een unieke gin- en cocktailbar waar kwaliteit en toegankelijkheid voorop staat. Wij serveren onze gasten de beste cocktails en gin-tonics. Bobby’s Bar staat bekend om haar lekkere drankjes, unieke uitstraling en gezellige sfeer.

Deze kwaliteit en uitstraling willen wij graag op de festivals doorzetten! Zelf hebben we ervaring in de festivalbranche. Als gast, medewerker, maar ook als (mede-)organisator van vele evenementen in Helmond, Eindhoven en Breda.

Waarom Bobby’s on the Road op je festival?
Wat wij zien is dat het vaak lastig is om goede kwaliteit cocktails en gin-tonics te vinden op een festival. Hier gaan wij met Bobby’s on the Road verandering in brengen!

De uitstraling van onze opvallende Peugeot J7 uit 1970 past perfect binnen de festivalbranche en is een must-see op ieder evenement! Wanneer je naar Bobby’s on the Road kijkt zie je het volgende:
• Een opvallende cocktailbus
• Een eigen terras
• Een interactieve ‘speeltuin’
• Leuke oud-Hollandse spellen
• Een lounge gedeelte

Dit samen zorgt voor een unieke beleving die wij als Bobby’s on the Road willen uitstralen en perfect past bij ieder type evenement. Uiteraard kunnen we de aankleding rondom onze gele bus geheel naar wens aanpassen.

Top kwaliteit cocktails en gin-tonics
Naast de unieke beleving van Bobby’s on the Road staan wij bekend om onze top kwaliteit cocktails en gin-tonics. Wij maken uitsluitend gebruik van de A-merk dranken en verse ingrediënten voor onze pre-mix. In samenwerking met Bacardi en Fever Tree bieden wij een breed assortiment aan low-alcohol cocktails en gin-tonics. Indien gewenst kunnen wij ook alcoholvrije cocktails maken. Onze cocktailbus is zo ingericht, dat we naast de beste kwaliteit ook de hoogste kwantiteit kunnen behalen. Zo kunnen al je bezoekers genieten van de lekkerste drankjes.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Bobby’s on the Road. Daarnaast streven wij ernaar om in de toekomst geheel te kunnen draaien op zonne-energie en onze producten op een nog duurzamere manier te produceren.

Een heel verhaal, maar nog niet genoeg informatie als je het ons vraagt. Vandaar dat bij deze mail een mooie brochure zit van onze gele Bobby’s on the Road bus. Neem gerust een kijkje naar ons assortiment en de vele foto’s van onze mooie bus.

Video