Terug naar overzicht


Bieterbal

De Bieterbal een vegetarische bitterbal, zonder kunstmatige toevoegingen maar vooral superlekker!

De Bieterbal is een vondst van groentechef Jonathan Karpathios, bekend van diverse tv-programma’s, kookboeken en natuurlijk van Restaurant Vork & Mes. Daar staat de Bieterbal al jaren op de kaart. een overheerlijke groentesnack, die verdacht veel weg heeft van de altijd populaire bitterbal.
 Maar dan vegetarisch, zonder kunstmatige toevoegingen en vooral superlekker. Geen feest compleet zonder de Bieterbal. Van kinderpartij tot galadiner. Van buurtfeest tot verjaardagsborrel. Wanneer u onze Piaggo wilt inhuren voor feesten en partijen is dat mogelijk. Wij serveren de Bieterbal met een lekker sausje, bijpassende prikkers en bakje.

Video

Ook leuk en lekker

Rich Pork

​Met mijn foodtruck en product onderscheid ik mijzelf door de juiste kennis, ambacht en passie. Dit zal zich uiten in een eerlijk product van hoge kwaliteit. Alles home-made, vers en zonder conserveringsmiddelen.

Vietnamama Mama

Heerlijk vietnamees eten volgens authentieke familie recepten. Vietnamama bestaat sinds 2014 en is te vinden op festivals, evenementen en in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven.