Terug naar overzicht


Authentic Armenian BBQ

Armensee Khorovats (BBQ) is werelds oudste BBQ die je zeker geproefd moet hebben. ( ARMENIERS ZIJN GEBOREN MET VUUR IN HART) Sommige mensen denken dat dit Khorovats hetzelfde is als barbecue, maar het is anders. Khorovats is meer heerlijk.

KHOROVATS (BBQ)

Het kroonjuweel van elk feestmenu is khorovats, de geliefde Armeense barbecue. Een gerecht van verleiding en verzadiging, khorovats is een Armeens woord (voor een leven dat ten volle wordt geleefd en het vieren van mooi weer.)

Khorovats is een onlosmakelijk onderdeel van elke Armeense bijeenkomst, of het nu een zomerpicknick met vrienden of een huwelijksfeest is. Armeniërs hebben zelfs liederen en dansen over deze maaltijd.. Armensee Khorovats (BBQ) is werelds oudste BBQ die je zeker geproefd moet hebben. Sommige mensen denken dat dit Khorovats hetzelfde is als barbecue, maar het is anders. Khorovats is meer heerlijk.

De organisatoren van het Barbecue Festival Armenië streven ernaar de populariteit van de Armeense nationale keuken op wereldniveau te verhogen. Hier hebt u de kans om Authentic Armenian BBQ te boeken voor uw evenement, Bedrijfsfeest, privéfeest of andere culinaire gelegenheid.

VEGAN

Hoewel Armeniërs vleesliefhebbers zijn, hebben ze ook andere opties voor vegetariërs. Een van deze gerechten is ‘summer khorovats’met een prachtige mix van gebarbecued groenten, meestal aubergines, paprika’s, chili pepers en tomaten. Dit kan zowel afzonderlijk als geheel worden geserveerd. Deze groenten wordt in de vlammen geroosterd, terwijl het vlees wordt gebarbecued boven de druifhout VUUR, met aardappelen en varkensvet.

Elke toerist die Armenië bezoekt, verlaat dit land niet zonder het te proberen. . .