Terug naar overzicht


Alfredos Foodtruck

¡Hola!

Wij zijn Alfredos, een lief familiebedrijfje met een grote Mexicaanse en een kleine Mexicaanse truck.

(Bijna) ALLES is uit eigen keuken met een extra scheut liefde! Wij trachten zo biologisch mogelijk keuzes te maken. Zo halen wij de groenten uit de streek, sterker nog, uit eigen kas. Verser dan vers is wat wij graag zien.

We zijn klaar voor nieuwe avonturen, evenementen, heerlijke hapjes en supertoffe locaties!

¡Hola!

Laten wij ons een keertje voorstellen. Wij zijn Alfredos, een lief familiebedrijfje met een grote en een kleine truck. Wij zien ons als het kleine broertje van Ernesto’s Cantina Mexicana, met meer dan 25 jaar ervaring een oude rot in het vak. Alfredos en Ernesto’s zijn met elkaar verbonden, betreft visie en voedsel. Maar opereren apart, doch in samenspraak. Wij zijn caballeros en amigos.

We vermoeden dat het festivalseizoen van 2019 heerlijk zonnig en fantastisch wordt! We zijn klaar voor nieuwe avonturen, evenementen, heerlijke hapjes en supertoffe locaties. Laten we er samen voor gaan!

We hebben een piekfijn menu; we gaan van tacos naar chili naar de allerbeste nachos ooit. En zo is er nog veel meer om van te genieten. (Bijna) ALLES is uit eigen keuken met een extra scheut liefde! Wij trachten zo biologisch mogelijk keuzes te maken. Zo halen wij de groenten uit de streek, sterker nog, uit eigen kas. Verser dan vers is wat wij graag zien.

Wij houden graag rekening met gasten die liever een gerecht zonder dierlijke producten willen en natuurlijk denken wij ook aan alternatieven voor gluten.

Buiten onze kaart verkopen wij handgemaakte Mexicaanse skulls, voor binnen en voor buiten. Elk stuk is met liefde gemaakt en is eenmalig van ontwerp. Vanwege onze supertoffe logos (Alfredos & Ernesto’s) verkopen wij ook shirts en caps. Wij verkopen onze merchandise gewoon vanuit de wagen dus behoeven we geen verdere kraam.

Onze Truck is 8.40 meter lang en 2,30 meter breed. Ja we weten dat het een groot beestje is. Het is een totaalbeeld wat we presenteren. Wij opereren op krachtstroom (32A).

Wij willen dit natuurlijk met iedereen delen, dus ook met jullie! Een proost op een vruchtbaar jaar en goede zaken. Hopelijk tot een spoedige reactie. Wij kijken uit naar jouw gedachten hierover. Als er verdere vragen zijn kan er gebeld worden naar tel. 06 43 26 37 96. Mailen mag altijd.

¡Saludos! Alfredo,

Team Alfredos