Terug naar overzicht


Acai Smoothie & Fruit

Smoothies zoals Smoothies zouden moeten zijn, exotisch fruit uit Brazilië met bio sap uit de polder

Acai Events brengt de tropische smaken van Brazilië naar Nederland. Met onze gele, stoere foodtruck, komen wij graag langs op festivals, bedrijfsfeesten, bruiloften, beurzen en andere evenementen om iedereen onze gezonde smoothies & juices aan te bieden. Zo kan iedereen proeven dat gezond ook écht lekker en makkelijk kan zijn.
Om de gezonde levensstijl te promoten en nóg leuker te maken, bieden wij als extraatje onze geliefde fietstamientjes aan. Dit zijn onze op maat gemaakte blenderbikes, waar je door middel van trappen op de fiets je eigen smoothie bij elkaar kan blenderen. Super origineel en leuk extraatje voor jouw evenement!
Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op per mail of bel ons direct en wie weet staan we dan binnenkort samen op jouw evenement!

Ook leuk en lekker

Citrochique

Schitterende allround foodtruck. multifunctioneel inzetbaar voor verkoop of marketing doeleinden

Friethoes Moderne aanhanger

Friethoes biedt een aantal bijzondere frietwagens en mobiele concepten waaronder deze moderne aanhanger. De wagen is voorzien diverse technische snufjes zoals zonnepanelen, LED verlichting en koolstof filters waardoor ook binnen gefrituurd kan worden.

Willy Nacho Bakfiets

Willy Nacho
Nacho’s: een heerlijke snack tussendoor of een lekker hapje vooraf.