-

Voorgeschoteld is een platvorm waar mobiele cateraars zichzelf kunnen presenteren aan opdrachtgevers en opdrachtgevers efficiënt cateraars

tegen komen. Daarnaast opgezet met als doel te de communicatie tussen opdrachtgever en cateraar te verbeteren. Tevens dient deze website als doel dat u direct en gratis contact kan leggen met de cateraars. Dit kan direct telefonisch, per email of u vult meerdere.

Daarnaast zal Voorgeschoteld ook een andere functie krijgen. Zij bieden in de backstage cursussen en producten aan voor jullie, denk aan HACCP cursus, inkoop van producten, materialen etc. Met veel vraag en aanbod worden de kosten voor iedereen verminderd.

Voorgeschoteld zal tevens voor diverse organisaties als kweekvijver worden gebruikt.

Voorgeschoteld is de databank voor mobiele keukens en foodtrucks die voor iedereen gratis te gebruiken is. Men kan direct bellen of mailen met de gevonden cateraar(s). Maar Voorgeschoteld is veel meer dan alleen een website waar je kan vinden en gevonden kan worden.

Voorgeschoteld heeft namelijk een backstage voor zowel cateraars als opdrachtgevers. Hier kunnen zij elkaar makkelijk vinden, ieder in zijn eigen omgeving. Gegevens van de cateraar, zoals menu, stroom, afmetingen etc kunnen cateraars invullen in hun backstage, en opdrachtgevers kunnen deze vervolgens downloaden in een excel waardoor zij een goed overzicht hebben van alle informatie die zij nodig hebben.

Mobiele cateraars, werkend vanuit tenten of een foodtruck kunnen zich automatisch en gratis aanmelden onderaan de website bij ‘mijn voorgeschoteld’. Ze kunnen vervolgens hun informatie (foto’s, biografie en technische gegevens) invullen en kunnen opdrachtgevers jou informatie al zien. Je staat op dit moment als cateraar dan niet op de website.

  Particulier

Particulier

Voor feestjes, bruiloften, communies, late night snacks, en vele andere particulieren evenementen ben je op voorgeschoteld helemaal in je nopjes. Voorgeschoteld heeft een uitgebreide zoekmachine, van product of cateraar dat je zoekt. En daarnaast ook in welke regio de mobiele cateraar vandaan komt.

  Cateraar

Cateraar

Wanneer je een zakelijk evenement organiseert, of het nu om 10 of 20000 gasten gaat, wil je snel en duidelijk hebben wie beschikbaar is en wat de kosten zijn. Voorgeschoteld biedt de service aan om snel en efficiënt offertes op te vragen en deze 1 op 1 naar u door te sturen.

Opdrachtgever

Opdrachtgever

Voor openbare publieks evenementen zoals festivals gelden andere ‘waarden’ dan voor ander soort events. We hebben het over (pop)festivals, foodevents, dance events.

Direct contact!

Je kunt direct bellen of mailen met de gekozen cateraar

Inspirerend

Laat je inspireren en kijk rond wat mogelijk is

Tips

Kijk eens bij tips voor als je een event organiseert

Voorgeschoteld is een zorgvuldig opgezet platform, ontwikkeld voor de foodtruck eigenaren en om gebruik van te maken door organisatoren. Dit is je kans om je als mobiele cateraar te presenteren aan het grote publiek. Je kunt je gratis aanmelden door je te registreren, je gegevens staan dan in de backstage van Voorgeschoteld. Je kunt je ook aan de voorkant van de website (frontstage) presenteren, hier zijn minimale kosten aan verbonden.

De ‘entree’ prijs voor elke mobiele cateraar om je presenteren bedraagt 100 euro.

Heb je meerdere mobiele keukens onder 1 KvK nummer, dan is de staffel als volgt:

- 1 mobiele keuken: 100,00 - 2 mobiele keukens: 175,00 - 3 mobiele keukens: 225,00 - 4 mobiele keukens of meer + 25 euro

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@voorgeschoteld.nl. Als je akkoord gaat zetten we je gegevens online op de website van Voorgeschoteld.

 • quote

  Fijn om te zoeken naar foodtrucks uit de buurt

  Jolanda Pennings, Utrecht

 • quote

  Wat een fijne zoekmachine, precies wat ik zocht en waar ik op wil zoeken

  Eva Kuipers, Doetichem

 • quote

  Een verademing, dankje Voorgeschoteld!

  Ruben Bak (cateraar), Eindhoven