STROOPZ
STROOPZ moet je niet alleen proeven maar ook zien en ruiken!
STROOPZ moet je niet alleen proeven maar ook zien en ruiken!
STROOPZ kneed en bakt ter plekke (h)eerlijke biologische Spelt-Stroopwafels.
Wij zijn Marga & Arno Limpens van STROOPZ. Sinds 2003 kneden en bakken wij biologische Speltstroopwafels!
Vóór onze Foodtruck, een Ford-Transit Ambulance uit 1974, bakken we op grote houten vaten op wielen, met putdeksels bovenop, onze biologische Spelt-Stroopzwafels. Uit kachelpijpen aan de vaten kringelt de bakrook omhoog. STROOPZ moet je niet alleen proeven maar ook zien en ruiken!
Deeg en Stroop worden ambachtelijk door het STROOPZ-team in onze Stroopz-keuken gemaakt.
Naast de oer-hollandse Stroopzwafel bakken wij ook onze ““Culi” stroopzwafels. Spelt-Stroopzwafels met spek & zeezout, met Granola, met home-made ijs, met citrus, met dip en choco, etc. (al naar gelang het seizoen).
Het hele jaar door reizen wij door heel Nederland, België en een deel van Duitsland met 1 van onze 3 Foodtrucks.
U treft ons aan op Festivals (Popfestivals, Foodfestivals, Metal, Dance etc) Bedrijfsfeesten, Openingen, Particuliere feesten en andere Events.
Met STROOPZ hebben wij een (h)eerlijke Stroopz-wafel ontwikkeld van speltdeeg. Ons speltmeel komt van de Bisschopsmolen in Maastricht en de basis van onze stroop is suikerstroop van biologische suikerbieten uit Noord-Limburg. Wij voegen alleen biologische ingrediënten toe en werken niet met e-stoffen.