Terug naar overzicht


Build a Burrito

Build a Burrito bestaat alleen uit verse street food gerechten.

Wij Build a Burrito serveren Cali-Tex-Mex streetfood live vanuit onze kleurrijke foodtrucks. Onze gerechten bestaan alleen uit verse ingrediënten, ingrediënten die ter plekke worden gesneden, gebakken en gemaakt. Daarom hanteren wij een live-cooking concept, wat de mogelijkheid biedt om in de keuken mee te kijken hoe wij onze producten bereiden.

Onze gerechten zijn zelf samen te stellen, dit betekend dat je zelf de ingrediënten mag combineren die je lekker vindt. Uiteraard hebben wij voor twijfelaars ook een aantal zelf samengestelde opties, mocht je niet kunnen kiezen.

Qua vlees hebben wij een ruime keus uit gekruid rundergehakt, gegrilde kippenhaas en malse diamanthaas. Uiteraard bieden wij ook een vega optie, gemarineerde biologische tempeh. Wij gebruiken expres minder vettige vlees producten zodat onze gerechten ook als gezond alternatief genuttigd kunnen worden

Naast veel vlees bieden wij de mogelijkheid om je gerecht aan te vullen met verschillende soorten rijst, bonen en groentes naar keuze.

Om je gerecht compleet te maken bieden wij veel verschillende verse hand gemaakte salsa’s en toppings. Wat dacht je van vers gesneden pico de gallo (tomaten salsa), hand gemaakte guacamole of authentieke rode salsa. Als topping nog een schep zure room of een handje geraspte kaas? Of beide, het kan allemaal, de keuze is aan jou!

Als gediplomeerde levensmiddelentechnologen hebben wij van onze passie ons werk gemaakt. Wij weten daarom alles van onze ingrediënten, van allergenen tot voedingswaarde en alles daar tussen in. Onze passie zit in ieder gerecht, en dat proef je.

Onze culinaire gerechten zijn geschikt voor ieder feest en festival, ook voor bedrijven of kleine partijen staan onze foodtrucks klaar!