Terug naar overzicht


Aroi Thai

Wij zijn Aroi Thai. De enige echte Thaise foodtruck van Nederland!

Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden en serveren van Thaise gerechten. Onze gerechten worden op traditionele wijze en vooral met veel liefde bereid door echte Thaise Koks.

Met onze foodtruck staan we op diverse festivals en andere evenementen, zoals Bruiloften, verjaardagen, personeelsfeesten, beurzen en congressen. Daarnaast bieden we catering aan huis, en voorzien we cafetaria’s en lunchrooms van onze Thaise gerechten.

Wij zijn Aroi Thai. Een echt vernieuwend concept uit het land van de streetfood te weten Thailand. Wij bereiden authentiek Thais eten vers vanuit onze foodtruck. Naast Pad Thai kunnen wij op bestelling zes curry’s in een ongekend hoog tempo serveren. Wij hebben ons vier jaar lang voorbereidt in ons Thais massagebedrijf. Hier verzorgen wij Duo massages met na afloop een drie-gangen diner. De afgelopen jaren hebben wij dit op diverse festivals door heel Nederland met onze foodtrailer verder geperfectioneerd. Daarnaast verzorgde wij een jaar lang Thaise maaltijden op de High Tech Campus te Eindhoven. Hier werken zo’n 11.000 mensen met 85 nationaliteiten.

De foodtruck is compleet voorzien van een Thaise keuken met vier wok branders. Hier kunnen twee Thaise koks hun werk doen. Er is een mise en place tafel (gekoeld) en de uitgifte zal door twee mensen verzorgt worden. Kwaliteit en serveersnelheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Het uiterlijk van de Foodtruck.

De wagen is graffiti gespoten door Rik
Smies van Kings of Colors. De graffiti is nog verder geaccentueerd door handschildering! Kortom deze Foodtruck zal zich echt gaan onderscheiden.

Thai Street food in combinatie met Urban Street art!