Terug naar overzicht


Spijs van Gijs - De slagerijdt 2.0

Spijs van Gijs uw event cateraar met de lekkerste ambachtelijke broodjes Pulled Pork.

De beleving waar wij de bezoekers bij willen betrekken en net dat extra stapje zetten.
Dit doen we met onze Spijs van Gijs broodjes; smaakvol en ambachtelijk.

Broodje met, al onze broodjes worden geserveerd met
koolsalade en 3 ambachtelijke Spijs van Gijs sauzen:
Chipotle vuur, hickory rook en whisky zoete saus

- Pulled Pork - 12 uur gerookt met appelhout

- Smokey chicken - hele kip gerookt in plakjes

- Brisket – runderborst voor 12 uur gerookt

- Jackfruit - vegetarisch

+ Add special: cheddar cheese en fried onion

Een passend menu is nader af te stemmen.

Het productieproces van Spijs van Gijs is anders dan gebruikelijk. Zeker niet sousvide. Maar vlees dat ambachtelijk ‘slow’ is gegaard en gerookt op een Amerikaanse smoker met appelhout, gewoon zoals het vroeger ging. Het vlees wordt vooraf behandeld met een speciale ‘rub’ aan de oppervlakte. Spijs van Gijs gebruikt daarvoor een unieke zelf samengestelde kruidenmix met als doel juist die speciale smaak te bereiken. In combinatie met onze home made sauzen krijgt het hierdoor een ongeëvenaard lekkere smaak!

De Slagerijdt 2.0; onze wagen met een Afrikaanse braai, Argentijnse grill, spit en een smoker. Volgens alle HACCP regels waarmee we op een professionele manier voor de next level event catering zorgen.
Maximale capaciteit met 6 personeelsleden = 12 broodjes per minuut = 720 broodjes per uur.
We zijn herkenbaar met onze grote gele G. Ons motto ‘Fast in slow food’.

Video