Terug naar overzicht


Smokey Food

Smokey Food, of beter gezegd de Robin en z’n crew, zijn grillmasters in hart en nieren. De roots van deze vrienden ligt in de Kempen. De streek die bekend staat voor zijn gezellige feesten én lekker eten. Wij onderscheiden ons van de rest door volop in te zetten op streekproducten. Ambacht en kwaliteit uit eigen regio hebben altijd onze voorkeur en hiermee zijn we dan ook bekend geworden.

Wij onderscheiden ons van de rest door volop in te zetten op streekproducten. Ambacht en kwaliteit uit eigen regio hebben altijd onze voorkeur en hiermee zijn we dan ook bekend geworden. Deze festivalzomer gaan we all-the-way met houtgestookte én gerookte (h)eerlijkheden. Van sappige barbecue klassiekers tot gepimpte streetfood dishes. Festival Powerfood! Veggie & vegan, wij tonen dat dit ook kan op de barbecue. Wij hebben een American Smoker BBQ Trailer bij van 5 meter lang, een échte eyecatcher voor uw festivalbezoekers. Ook op onze Ring of Fire – OFYR bereiden we de heerlijkste gerechtjes. Onze eetstand is volledig uit hout vervaardigd en zo creëren we een ambachtelijke sfeer met authentieke en vintage decorstukken.

Dankzij onze geweldige leveranciers eten we verser dan ooit tevoren en met een veel lagere ecologische voetafdruk: Lokale producten zijn immers veel minder lang onderweg. Door de samenwerking met lokale boeren en telers, recht uit de Kempen, steunen we de lokale economie en zorgen we voor kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien steunen we hiermee de verschillende natuurgebieden bij ons in het dorp. Duurzaam ondernemen, check! Wij vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan het milieu. De verschillende maatregelen die we hiervoor nemen vind je terug op onze website. Geven & nemen. Wij krijgen veel van de natuur en daarom zijn we des te meer vereerd als we iets kunnen terugdoen. Jaarlijks doneren we een deel van onze opbrengsten naar goede doelen en natuur-initiatieven.

Video