Terug naar overzicht


Pizza - Amici

“De hoogste capaciteit pizza’s per uur van NL met behoud van optimale kwaliteit en beleving”.

Wij van Pizza-Amici zijn the new kids on the block binnen de foodtruckwereld. In de korte tijd van ons bestaan (1,5 jaar) hebben wij al aardig aan de weg getimmerd, zo voorzien wij dit seizoen al 95 events van traditionele steenoven pizza’s.

“De hoogste capaciteit per uur van NL met behoud van optimale kwaliteit en beleving”

Dit jaar zijn wij aanwezig op festivals als Kingsland (35.000 bezoekers), Straf_werk (20.000 bezoekers), Elrow festival (20.000 bezoekers), Breda Live (25.000 bezoekers), By the Creek festival (20.000 bezoekers), Vunzige Deuntjes festival (20.000 bezoekers) en ga zo maar door..

Wij hebben ons 1 jarig bestaan gevierd met de uitbreiding van onze tweede pizzatruck en zullen binnenkort ons 2 jarig bestaan vieren met een pastatruck (Pasta-Amici). Los van de super uitstraling van onze huidige trucks kunnen wij ook aantallen maken, wij hebben voor de grote truck namelijk flink geïnvesteerd in nog grotere steenovens en nog meer werkruimte om verreweg de hoogste capaciteit per uur te hebben van alle pizza foodtrucks van Nederland met behoud van onze uitstekende kwaliteit.

Capaciteit grote truck: 20 vers bereidde pizza’s per 4 minuten (300 hele pizza’s/ 600 halve pizza’s per uur)
Capaciteit kleine truck: 14 vers bereidde pizza’s per 4 minuten (200 hele pizza’s/ 400 halve pizza’s per uur) Deze trucks zijn te koppelen, waardoor dubbele snelheid ontstaat 500 pizza’s per uur.

Ook zijn onze medewerkers op en top gestijld door Daily Paper, een ware beleving. Verder kent ons menu altijd een vegetarische pizza en maken wij ons deeg en de pizza met 100% biologische ingrediënten.