Terug naar overzicht


Las Fritas

Las Fritas is onze Spaanse trots. Vanuit onze vier oldtimer Airstream trailers serveren wij versgesneden friet in schil met een Spaans tintje. We bieden niet alleen traditionele toppings aan als mayoniase en ketchup, maar ook een lekkere Catalaanse aïoli, saus uit Andalousia, pittige jalapeño pepers en snippers Serranoham. Ter variatie serveren we ook fritas van zoete aardappel en een proeverij van verschillende Spaanse croquetas. Denk aan chorizo, gamba en geitenkaas. Met wat kleine aanpassingen in het assortiment maken we ook een vegan versie van ons concept mogelijk. We bakken onze fritas in hoogwaardige plantaardige olie en serveren een 100% vegan mayonaise en draadjes- en groentekroketten. Kortom: de look, feel en taste van een high-end friet concept.

Desgewenst ook te bestellen met culinaire toppings: ons Loaded Fries concept! Combinatie met verse hamburgers mogelijk.

Las Fritas is onze Spaanse trots. Vanuit onze vier oldtimer Airstream trailers serveren wij versgesneden friet in schil met een Spaans tintje. We bieden niet alleen traditionele toppings aan als mayoniase en ketchup, maar ook een lekkere Catalaanse aïoli, saus uit Andalousia, pittige jalapeño pepers en snippers Serranoham.

We houden van interactie met bezoekers. Daarom rijden we een stellage voor de Airstream waar onze gasten in de rustige uurtjes hun eigen frietje kunnen snijden. Maar we vinden het vooral belangrijk dat ze live kunnen zien dat er bij ons hele aardappelen ingaan, en verse friet uitkomt. We gaan voor kwaliteit, dus voor vers. Ter variatie serveren we ook fritas van zoete aardappel en een proeverij van verschillende Spaanse croquetas. Denk aan chorizo, gamba en geitenkaas. Met wat kleine aanpassingen in het assortiment maken we ook een vegan versie van ons concept mogelijk. We bakken onze fritas in hoogwaardige plantaardige olie en serveren een 100% vegan mayonaise en draadjes- en groentekroketten. Kortom: de look, feel en taste van een high-end friet concept.

Ook leuk en lekker

Hotdog BUS

Geniet van onze haleluja hotdog met vertrouwde toppings of ga voor een spannende culidog! Met onze verschillende verse toppings maken we van een alledaagse snack iets heel bijzonders.

Voor de complete Amerikaanse beleving serveren we naast onze topdogs ook een versgedraaide milkshake. Gemaakt van ijs en volle melk, zoals het hoort! Tot de keuzes behoren mango-passievrucht, raspberry-cheesecake en oreo-chunks.