Terug naar overzicht


Keukengebeuren

Unieke & bijzondere gerechten op maat, geen vaste kaart. Allergie-vrij is onze specialisatie!

Met onze vrolijke foodtruck rijden we waar jij ons wilt hebben. We staan op festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en verzorgen mooie diners. Anders dan andere food trucks hebben we géén vaste kaart, we houden namelijk van originaliteit en afwisseling. Met aandacht en liefde worden er speciaal voor jou door een echte chef prachtige gerechten en heerlijke hapjes bedacht en bereid. Keukengebeuren is ontstaan uit liefde voor eten. We reizen de hele wereld over om de lekkerste recepten te ontdekken, hierbij houden we van traditionele gerechten met een fusion twist. Goed, verantwoord eten en kwaliteit zijn de dingen die we belangrijk vinden. We zijn gespecialiseerd in het bereiden van allergie-vrije gerechten, zoals gluten-, lactose-, en notenvrije gerechten. Onze kracht is dat we al onze gerechten ter plekke bereiden met verse, biologische en lokale producten. Echt koken dus, en dat proef je!

Ook leuk en lekker

Hotdog BUS

Geniet van onze haleluja hotdog met vertrouwde toppings of ga voor een spannende culidog! Met onze verschillende verse toppings maken we van een alledaagse snack iets heel bijzonders.

Voor de complete Amerikaanse beleving serveren we naast onze topdogs ook een versgedraaide milkshake. Gemaakt van ijs en volle melk, zoals het hoort! Tot de keuzes behoren mango-passievrucht, raspberry-cheesecake en oreo-chunks.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!