Terug naar overzicht


Ijsbus

Vanuit onze ijsbus serveren wij de mooiste ijscreaties met toppings uit eigen keuken.

Heerlijk & puur ijs!

Venten doen we niet meer met onze ijsbus maar onze bus kan echt overal voor worden ingezet, festivals, zakelijke evenementen, bruiloften of zelfs als filmheld, niets is ons te gek.
Wij onderscheiden ons door de speciale manier van presenteren, niet alleen het lekkerste ijs van onze ambachtelijke ijsmaker, maar ook de dagverse toppings maken de creaties vanuit deze bus zo bijzonder.
Bij alles wat we maken gaan we uit van een zo goed mogelijk product, het beste ijs, de beste chocolade, echte slagroom, daarnaast bakken wij zelf brownies en de lekkerste appeltaart en ga zo maar door, dit in combinatie met verschillende sausen en strooisels zorgt ervoor om een zo mooi mogelijke ijscreatie te serveren.

Ook leuk en lekker

Frites de Campagne

Wij serveren handgesneden frites vanuit een tot frites wagen omgebouwde Renault Goelette

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!

Snoepbus

De Snoepbus is het eerste echte snoepwinkeltje op wielen.

Pasta Joe

Pasta Joe maakt zijn eigen pasta. De pasta wordt direct voor je neus vers gedraaid.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!

Wood Pizza

Wood Pizza is een mobiele pizzeria met traditionele houtovens. In de pizzeria worden producten op een ambachtelijke wijze verwerkt.

Wood Grill

Wood Grill is een mobiele grill, met houtvuur als basis voor ieder gerecht.