Terug naar overzicht


Hotdog BUS

Geniet van onze haleluja hotdog met vertrouwde toppings of ga voor een spannende culidog! Met onze verschillende verse toppings maken we van een alledaagse snack iets heel bijzonders.

Voor de complete Amerikaanse beleving serveren we naast onze topdogs ook een versgedraaide milkshake. Gemaakt van ijs en volle melk, zoals het hoort! Tot de keuzes behoren mango-passievrucht, raspberry-cheesecake en oreo-chunks.

Uit een oude Amerikaanse schoolbus serveert BUS Haleluja Hotdogs, gemaakt volgens oud familierecept van Dils. Onze culidogs worden geserveerd op een griesmeelbroodje van Bakker Mimoun uit Amsterdam: crispy on the outside, soft on the inside! 7 dagen in de week vers. Onze knakkers krijgen voordat we ze u serveren altijd eerst nog even een tikkie op de rode Heinz BBQ, voor een nog intensere smaakbeleving.

De Very Vegan is een 100% biologische EN veganistische worst van soya en tarwe, afkomstig van de Veggiedeli. Deze wordt geserveerd met veldsla, chioggia biet en huisgemaakte vegan mayonaise. Lekker EN verantwoord!