Terug naar overzicht


Hete Bliksem streetfood

​Allround en Kwaliteit Hete Bliksem is een allround rollende keuken met smaak en uitstraling. Waan je op verassende wijze in de jaren 60/70, eet Streetfood van restaurant kwaliteit en geniet van onze unieke uitstraling en gerechten.

Hete Bliksem gaat voor stevig en puur, ouderwets lekker met de bite van nu. Onze houtgestookte BBQ/Smoker geeft de ultieme finishing touch. En alles echt ‘old school’ homemade en hot, hot, hot. De lekkerste biologische Hollandse biefstuk, Texelse lamsbouten, ambachtelijke röstikroketjes en bliksemse broodjes hete kip, warme beenham en meer… Donders en bliksems; da’s lekker zeg! Een foodtruck die gedreven wordt door chef Elmar Gerekink, een kok in hart en nieren, met 20 jaar ervaring waarvan 7 jaar in zij eigen ‘Restaurant Elmar’ te Amsterdam. Bij ons zijn pure smaken, lokale topproducten en ambachtelijkheid de basis. Alles is bij ons huisgemaakt. Met zijn liefde voor koken en goed bereid eten is ‘Hete Bliksem’ de ware droom van iedere foodlover en onmisbaar voor events die kwaliteit zoeken. Door onze retro uitstraling lijken we schattig maar we koken groots. Door onze ruime ervaring en eigen cateringkeuken kunnen we ons goed voorbereiden en ook onze doorgifte snelheid is zeker prima. Onze ouderwets lekkere kookstijl combineren we met een retro look & feel uit de jaren 60/70. Onze foodtruck en aankleding is geheel in stijl en daarnaast bieden we ook nog (op aanvraag) een retro huiskamer hoek met ouderwetse spelletjes. We brengen je op verrassende wijze ruim 40 jaar terug in de tijd.

Ook leuk en lekker

Lenja’s Crêpes Corner

Een piepklein restaurant op wielen waar de heerlijkste gerechten uitkomen, dat kan alleen maar Lenja’s Crêpes & Soup Corner zijn.

Smokey Goodness

Smokey Goodness BBQ is een cateraar voor evenementen en bedrijfsfeesten gespecialiseerd in authentieke barbecue en koken op open vuur. Wij staan voor ambachtelijk bereide producten die de tijd hebben gehad om de beste smaken naar voren te brengen. Bedrijfsfeest, trouwfeest of culinair evenement, onze smaakvolle gerechten, bijzondere BBQ’s en smokers zijn gegarandeerde partystarters. Geboren vanuit onze waardering voor lekker eten en de magie van vuur is in 2010 Smokey Goodness begonnen.

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!