Terug naar overzicht


Fish & Chips

Deze oude zeecontainer is van de bodem van de Noordzee opgevist en is te bewonderen op diverse festivals. Met biologisch bereide, “spartelverse” producten zoals kibbeling, zeekwartet, lekkerbekjes en diverse broodjes zijn zij de smaakmaker op elke evenement.

Venrooy is een familiebedrijf uit Zuid-Oost-Brabant met meer dan 35 jaar ervaring. En dat merk je aan de aantrekkelijke presentatie, die pure ambacht uitstraalt en de smaak van verse vis versterkt. Ze spreken daarom ook niet voor niets over “Verse Verwennerij”.

Ook leuk en lekker

Blusbus

De Blusbus is een mobiele cocktailcar die werkelijk op elk gewenste plek kan worden geparkeerd.

Cocktail BUS

BUS Unlimited Solutions biedt passende ondersteuning aan evenementen op het gebied van catering en promotie. Wij beleven er ontzettend veel plezier aan om onze klanten te helpen met het organiseren van evenementen en het verwennen van hun gasten. We gebruiken pure producten, zetten representatieve mensen in en gebruiken onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenlandse hospitality. Resultaat: een onvergetelijk evenement.

Wij maken op locatie de mooiste cocktails, varierend van mojito’s en scroppino’s tot mocktails, gin & tonic’s, smoothies en sangria.

Friethoes Vintage Bus

Friethoes biedt nu een nieuwe bijzondere friet/snackwagen die multi inzetbaar is. Zowel biologische kroketten, frikandellen, eventuele andere snacks en natuurlijk frieten zijn allemaal mogelijk!

Heet Broodrooster

De dames van Heet Brood biedt u, de ‘Heet Broodrooster’. Een caravan in de vorm van een gigantische broodrooster, compleet met een dampende bruine boterham uit het dak!

Keukengebeuren

Unieke & bijzondere gerechten op maat, geen vaste kaart. Allergie-vrij is onze specialisatie!

Stroopwafelbusje

hier moet nog tekst komen

Zwart Goud

Het koffiebootje ‘Zwart Goud’ vaart sinds 2010 langs de Nederlandse en Belgische festivals. Je ziet ‘m al van een zeemijl ver staan, maar het echte goud vind je pas als de koffie is besteld..