Terug naar overzicht


De Pieper Mobiel

De Pieper Mobiel is een waanzinnige houten aardappel die wordt getrokken door een brandweerauto.

DE PIEPER MOBIEL
We kunnen veel met aardappels in de Pieper Mobiel. We maken heerlijke prijswinnende Patat Frites of zalige Patatas Bravas en met wat smaakvolle toevoegingen een lekker menu. De meeste sauzen maken we ook zelf!
De Pieper Mobiel is een prachtige aardappel die is ontworpen door kunstenaar Sander Grooten. De vorm van de Pieper is gemaakt met vele latjes pallethout. De Pieper Mobiel heeft naast een ruwe uitstraling ook een hoge knuffelfactor.

Goudgele frites in een puntzakje met echte romige Vlaamse mayonaise en andere zelfgemaakte sauzen en wat fijn zeezout. Zelf gesneden en met liefde gebakken in onze Pieper Mobiel.

Winnaar Friettest Algemeen Dagblad!

Ook leuk en lekker

Cocktail BUS

BUS Unlimited Solutions biedt passende ondersteuning aan evenementen op het gebied van catering en promotie. Wij beleven er ontzettend veel plezier aan om onze klanten te helpen met het organiseren van evenementen en het verwennen van hun gasten. We gebruiken pure producten, zetten representatieve mensen in en gebruiken onze jarenlange ervaring in binnen- en buitenlandse hospitality. Resultaat: een onvergetelijk evenement.

Wij maken op locatie de mooiste cocktails, varierend van mojito’s en scroppino’s tot mocktails, gin & tonic’s, smoothies en sangria.

Cocktailcar

Welkom in de knotsgekke en uitgedoste Cocktailcar compleet met DJ Booth, cocktail- en smoothy bar.

Heet Broodrooster

De dames van Heet Brood biedt u, de ‘Heet Broodrooster’. Een caravan in de vorm van een gigantische broodrooster, compleet met een dampende bruine boterham uit het dak!

Hotdog BUS

Geniet van onze haleluja hotdog met vertrouwde toppings of ga voor een spannende culidog! Met onze verschillende verse toppings maken we van een alledaagse snack iets heel bijzonders.

Voor de complete Amerikaanse beleving serveren we naast onze topdogs ook een versgedraaide milkshake. Gemaakt van ijs en volle melk, zoals het hoort! Tot de keuzes behoren mango-passievrucht, raspberry-cheesecake en oreo-chunks.

Indy Truck

Indy is ontstaan uit liefde voor de Thaise keuken - Food Soul Number One a Foodtruck Pur Sang!

De Wafelbus 2 (Bruin)

Wafel en Co is begonnen in een snoepwinkel, daarna zijn wij gaan leveren aan andere ondernemers en zijn onder tussen De Wafelbussen gebouwd. Wij hebben een groothandel in wafels, crêpes, muffins en de benodigde apparatuur. Van Pasen-oktober staan wij met De Wafelbussen op muziekfestivals. Bedrijfsevenementen zijn natuurlijk ook mogelijk!